Transport met begeleiding is dé uitkomst voor u als GGZ-medewerker. Normaal moet u tussen alle bedrijven door al het vervoer organiseren. GGZ Vervoersdienst biedt een totaaloplossing waardoor uw cliënten met GGZ- en verslavingsproblematiek door professionele begeleiders veilig en rustig van A naar B worden gebracht.

Veilig en rustig transport voor uw cliënt met professionele begeleiding

Het is logisch dat u en uw collega’s geen tijd hebben om de transporten van al uw cliënten bij te wonen. Toch wilt u zekerheid over het feit dat uw cliënten passende begeleiding krijgen tijdens het transport. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze goed opgeleide en professionele medewerkers weten precies hoe zij moeten omgaan met personen met psychiatrische problemen. Voor, na en tijdens het transport zal de nadruk van de begeleiding liggen op een motiverende en optimistische aanpak. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoeren van jeugdigen.

Altijd bereikbaar en inzetbaar

We begrijpen dat in sommige gevallen acuut vervoer noodzakelijk is. Daarom bereikt u ons 24/7 om een afspraak in te plannen voor direct transport met begeleiding. Wij zijn inzetbaar voor volwassenen en jeugdigen met psychische, verslavings-, en gedragsproblemen. Als u graag meer informatie ontvangt of een afspraak wilt maken, belt u naar 0800-1123900.

Ook interessant

Uitzonderlijk vervoer begeleiding | Vervoer naar rechtbank | Vervoer verwarde personen

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl