Triade model

Wat is het triade model?

Bij het triade model vormen zowel de cliënt als de zorgbegeleider en familie een driehoek. Hierbij wordt er onderling samengewerkt en wordt de ondersteuning op elkaar afgestemd. Het triade model geeft antwoord op hoe de rol van de naasten eruit dient te zien en welke vorm van ondersteuning er gewenst is. Er wordt gekeken naar hoe zij een geschikte rol kunne spelen in de zorg, terwijl de cliënt zelf de regie blijft behouden. Ook geeft het inzicht voor de hulpverlener en komt hij of zij zo te weten wat er wel of niet van de familie gevraagd kan worden.

Onze zorgbegeleiding middels het triade model

Wij bieden de beste zorgondersteuning middels het triade model. Hierbij stemmen wij de zorg perfect op de patiënt af en vindt er nauw overleg tussen de verschillende betrokken partijen plaats. Wij hebben al veel klanten in de GGZ ondersteuning kunnen bieden via het triade model. En dat met succes. Wij denken dan ook graag met je mee omtrent de beste oplossingen voor de cliënt. Zo zorgen we er samen voor dat de cliënt steeds meer de regie terugkrijgt.

Meer informatie over werken via het triade model?

Wil je meer weten over hoe wij via het triade model te werk gaan of wens je directe ondersteuning? Vraag dan meteen informatie bij ons aan. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088-11 23 900  of stuur een mail. Wanneer je per e-mail contact met ons opneemt, zullen wij deze spoedig beantwoorden. Wij helpen je graag met de beste ondersteuning voor cliënten via het triade model.