Speciaal vervoer voor volwassenen en jeugd

U zoekt speciaal vervoer voor uw cliënten met een GGZ- of verslavingsproblematiek. U wilt tenslotte dat zij veilig, rustig en op een passende manier aankomen op de bestemming. Daarvoor schakelt u GGZ Vervoersdiensten in voor ‘normaliserend’ speciaal personenvervoer. Goede zorg begint tenslotte al op weg naar de instelling!

Speciaal vervoer voor volwassenen en jeugd

Bij de GGZ Vervoersdienst verbeteren wij de kwaliteit van de zorg tijdens het vervoer naar de GGZ instelling voor mensen met psychiatrische problemen. Dit doen wij voor zowel volwassenen als jeugdigen. In veel gevallen van psychiatrische problemen is zelfstandig reizen niet mogelijk en is er zelfs ervaren begeleiding nodig. Wij bieden betrouwbaar en passend speciaal personenvervoer van en naar een instelling voor zorg of bijvoorbeeld tussen twee instellingen.

Bespaar tijd en geld

Als GGZ-medewerker bij een instelling bent u veel tijd kwijt aan het organiseren van passend vervoer in crisissituaties. Er wordt tenslotte vaak gebruik gemaakt van vervoer: uw cliënten moeten van afdeling naar afdeling worden verplaatst en van instelling naar instelling. Ook na een vermissing moeten zij weer terug naar bestemming worden gebracht. De enige goede oplossing hiervoor vindt u in het speciaal personenvervoer van GGZ Vervoersdienst.

Ook professionele begeleiding voor en na het vervoer

Ons werk gaat verder nadat de motor is uitgeschakeld. De werkzaamheden van ons speciaal personenvervoer beginnen zelfs al voordat onze wagen het terrein heeft verlaten. Het is mogelijk om meerdere begeleiders in te schakelen tijdens een rit. Daarnaast kiest u er eventueel samen met de instelling voor om de begeleiders de-escalerend te laten werken voor en na het vervoer. Op die manier worden dwang- en drangtoepassingen voorkomen. Meer informatie of een afspraak maken? Bel naar 088-11 23 900.

Ook interessant

uitzonderlijk vervoer begeleiding | vervoer naar rechtbank