U regelt veilig en rustig vervoer van uw cliënten van en naar de rechtbank met de service van GGZ Vervoersdienst. De goed opgeleide professionals weten precies hoe zij het best omgaan met personen die te maken hebben met een GGZ- of verslavingsproblematiek. Met een motiverende en optimistische aanpak worden uw cliënten op een passende manier van A naar B gebracht en weer terug.

GGZ vervoer Nederland Contact

Vervoer van uw cliënten van en naar de rechtbank, 24/7 inzetbaar

Als medewerker van de GGZ weet u als geen ander dat vervoer vaak acuut noodzakelijk is. Graag ondersteunen we u hierbij. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Onze medewerkers begeleiden uw cliënten voor, na en tijdens het vervoer. Er wordt altijd gezorgd voor een veilige en normale situatie waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen. Dit is fijn voor zowel de cliënt als alle medewerkers. Indien gewenst zetten wij meerdere begeleiders op een rit of werken wij voor en na het vervoer de-escalerend.

Veilig vervoer voor jeugdigen

Ook het vervoer van jeugdige cliënten van en naar de rechtbank of een andere locatie laat u door ons uitvoeren. Ons Jeugdzorg Vervoer zet zich in om het vervoer van jeugdigen met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek kwalitatief en structureel te verbeteren. Als het een meerwaarde is voor de jeugdige dat belangrijke derden zoals familie of een begeleider meerijden, is dit uiteraard mogelijk.

Wij staan u graag te woord

Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over het vervoer van uw cliënten van en naar de rechtbank of tussen afdelingen en instellingen. Wilt u meer informatie of heeft u een acute vervoersvraag, neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0800-1123900.

Ook interessant

Vervoer verwarde personen | Zorgvervoer | Begeleid vervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl