Het is verstandig om veilig vervoer van verwarde personen uit te besteden aan een organisatie die hier ruimschoots ervaring mee heeft. Daarom zet u GGZ Vervoersdienst in voor het transport van uw cliënten, bijvoorbeeld wanneer zij naar de rechtbank moeten. Ook na een vermissing zet u deze specialist in om uw cliënt weer terug te brengen naar de instelling. GGZ Vervoersdienst is 24/7 inzetbaar, zodat u in iedere situatie gebruik kunt maken van onze diensten.

GGZ vervoer Nederland Contact

Een motiverende en optimistische aanpak bij het vervoer van verwarde personen

Het is belangrijk om het vervoer van A naar B zo aangenaam mogelijk te maken, voor zowel de verwarde personen als begeleiders. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gespecialiseerd in een motiverende en optimistische aanpak. Door deze aanpak vermijdt u de noodzaak om drang- en dwangtoepassingen te gebruiken. Indien gewenst zetten wij voor en na het vervoer een de-escalerende houding in, zodat de situatie zo rustig en stabiel mogelijk blijft. Het inzetten van ons transport bespaart u tijd, omdat u niet meer aanwezig hoeft te zijn bij ieder transport van uw cliënten.

Onze professionele begeleiding voor jeugd

Onze diensten omtrent vervoer van verwarde personen zijn mogelijk voor volwassenen, maar ook voor jeugdigen. Het komt geregeld voor dat jeugdigen met psychiatrische problemen transport van en naar een ziekenhuis of andere afspraak nodig hebben. Het is voor ons belangrijk dat het vervoer zo rustig en normaal mogelijk verloopt voor de cliënt. Daarom is het bij Jeugdzorg Vervoer altijd mogelijk om ouders of begeleiders mee te laten reizen. Bel voor vragen of om een afspraak te maken naar 0800-1123900. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ook interessant

Zorgvervoer | Begeleid vervoer | Begeleiding uitzonderlijk vervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl