Competentiegericht

Competentiegericht werken

Bij competentiegericht werken wordt er gekeken welke competenties er bij de cliënt aanwezig zijn. Dit kunnen diverse competenties zijn. Deze werkwijze wordt vooral toegepast bij jongeren met autisme De begeleider biedt ondersteuning bij het ontdekken van de eigen competenties door de cliënt en het verder ontwikkelen van deze competenties. Zo kan de cliënt steeds zelfstandiger functioneren en kan de begeleiding ook stapje voor stapje worden afgebouwd. De methode richt zich op de eigen kracht van de cliënt en zorgt ervoor dat de cliënt zijn/haar kracht effectief gaat gebruiken. Er wordt gezamenlijk gezorgd voor nieuwe mogelijkheden.

Onze zorgbegeleiding

Wij bieden specialistische zorgbegeleiding aan en werken via de competentiegerichte methode. Hierdoor kunnen wij cliënten de beste ondersteuning bieden. Dit doen wij voor diverse klanten in de geestelijke gezondheidszorg. Wanneer je dit wenst, kunnen wij ook met je meedenken. Onze gespecialiseerde begeleiders zorgen ervoor dat cliënten hun competenties optimaal kunnen ontwikkelen en zo telkens weer een stapje verder komen. En dit is zeer belangrijk als het bijvoorbeeld gaat om jongeren met autisme

Wij staan voor optimale zorgbegeleiding

Wij staan voor optimale zorgbegeleiding en kunnen via onze de-escalerende methodiek de juiste ondersteuning bieden. Wij doen dit al voor vele klanten in de GGZ. Indien gewenst, denken wij met je mee. Samen met onze professionele begeleiders zorgen we ervoor dat je een veilig gevoel blijft behouden. En dit is essentieel voor een gezonde werksituatie.

Meer informatie over competentiegericht werken?

Wil je weten op welke manier wij competentiegericht te werk gaan of wil je meteen een van onze ervaren begeleiders inzetten? Wij voorzien je graag van meer informatie omtrent onze begeleiding. Neem telefonisch contact met ons op via 088-11 23 900 of stuur een mail .