Begeleidend zorgvervoer

Naast begeleidend zorgvervoer ook andere begeleiding

Jeugdzorg Vervoer begeleidt en vervoert een jeugdige met individuele aandacht en begeleiding. Jeugdigen worden één-op-één begeleid en zullen niet met meerdere tegelijk vervoerd worden. Hierdoor kan er direct van A naar B gereden worden waardoor de jeugdige alleen belast is met de directe reistijd. Ook kunnen wij aanvullende begeleiding bieden bij bijvoorbeeld:

  • Een ziekenhuisbezoek

  • Een intakegesprek

  • Een rechtbankbezoek

  • Een begeleid familiebezoek

  • Terugkomst op de afdeling

Bijzonder vervoer toegankelijk, laagdrempelig en discreet

Jeugdzorg Vervoer is een onafhankelijke vervoersdienst die een oplossing biedt in betrouwbaar en passend vervoer voor jeugdigen. Door de inzet en begeleiding van twee ervaren, neutrale begeleiders, is Jeugdzorg Vervoer in staat om bijzonder vervoer toegankelijker en laagdrempeliger te maken voor de doelgroep. Alle medewerkers van Jeugdzorg Vervoer zijn ervaren professionals in de jeugdhulpverlening.

Altijd een veilige en normale situatie

Door de normaliserende en de-escalerende aanpak van onze medewerkers wordt al tijdens het begeleidend zorgvervoer gezorgd voor een veilige en normale situatie, waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen. Indien het voor de jeugdige van meerwaarde is dat er belangrijke derden, zoals bijvoorbeeld familie, een eigen begeleider of anderszins meerijdt, is dit altijd mogelijk.

Discreet vervoer

Het vervoer wordt verzorgd in een Multivan met minimale herkenbare opdruk. Het voertuig is waar mogelijk voorzien van getint glas om de privacy te waarborgen. Daarnaast is het voertuig zo ingericht, dat de veiligheid van alle betrokkenen gegarandeerd kan worden. De begeleiders zijn casual gekleed, waardoor zij zo neutraal mogelijk ogen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel voor direct contact naar 088 1123900

Begeleid vervoer is maatwerk

Begeleid vervoer is altijd maatwerk en uitsluitend voor mensen die niet zelf in staat zijn om te reizen of het vervoer te regelen van a naar b. De rit wordt altijd door twee professionele begeleiders uitgevoerd, waarvan 1 chauffeur en 1 begeleider, beide zijn zorgprofessionals die beschikken over jarenlange ervaring in de zorg en over de vereiste certificaten. Daarnaast zijn al onze begeleiders ook in bezit van een taxipas.