Repatriëring van cliënten

Het kan voorkomen dat een cliënt in het buitenland verblijft en het gewenst of noodzakelijk is dat deze cliënt wordt vervoerd naar Nederland of een andere bestemming. Dat vervoer moet aansluiten bij de specifieke voorwaarden en eisen die de persoonlijke situatie van de cliënt stelt. GGZ Vervoersdienst Nederland biedt deze complete, persoonlijke dienstverlening van deur tot deur. Samen met jou stellen we een plan op om de cliënt met de juiste begeleiding en veilig  naar de gewenste bestemming te brengen.

Professionele begeleiding

Of de cliënt volwassen is of nog onder de jeugdzorg valt; wij zorgen altijd voor professionele (medische) verwijderen begeleiders die passende zorg en ondersteuning bieden bij het vervoer van de betrokken cliënt. Onze begeleiders doen er alles aan om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat de cliënt zonder onnodige stress veilig aankomt op de plaats van bestemming. Door van tevoren, tijdens de intake, de vervoersopdracht uitgebreid met je door te nemen, weten we precies wat er nodig is voor een veilige, voorspoedige reis.

Passend vervoer

Bij GGZ Vervoersdienst Nederland maken we voor onze buitenlandse vervoersopdrachten gebruik van dezelfde voertuigen als we binnen Nederland inzetten. Dat betekent voor je cliënt een vertrouwde omgeving, met alle ruimte en faciliteiten voor een aangename rit. Onze auto’s zijn voorzien van semi-geblindeerde ramen, waardoor de privacy van je cliënt is gewaarborgd. Onderweg zorgen we voor begeleiding.

Repatriëring zonder zorgen

Bij GGZ Vervoersdienst weten we precies welke documenten we in de verschillende landen nodig hebben. Na de intake nemen we, als dat nodig is of gewenst, alvast contact op met de plaats van bestemming om alles door te nemen en voor te bereiden. Ook onderweg houden we contact, zodat we ter plekke niet voor verrassingen komen te staan. Hetzelfde geldt voor de terugreis. We begeleiden je cliënt van afdeling tot afdeling en doen er alles aan om de reis zo rustig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Meer weten over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van repatriëring?
BEL 088-11 23 900 of stuur een mail naar info@ggzv.nl