GGZ Vervoer door heel Nederland

GGZVervoer vervoert al jarenlang mensen met verward gedrag. GGZ Vervoersdienst gelooft in begeleiding en vervoeren op maat waarbij het bieden van passende zorg en ondersteuning centraal staat. Onze manier van werken is mensgericht, waarbij zorgvuldigheid en veiligheid centraal staan. GGZ vervoersdienst is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het vervoeren en begeleiden  van cliënten. Onze nieuwe en professioneel uitgeruste vervoersmiddelen zijn altijd bemand door professionele begeleiders die ruime ervaring hebben in het begeleiden en helpen van cliënten met een zorgvraag.

GGZ vervoersdienst is er voor u!

Bent u werkzaam bij een zorginstelling en heeft u weleens met situaties te maken waarbij u opzoek bent naar passend vervoer voor uw clienten? GGZ vervoersdienst biedt voor u een uitkomst. Wij bieden vervoer met professionele begeleiding. Ons team bestaat uit ervaren, geschoolde en bekwame zorgprofessionals met ruime werkervaring binnen het vakgebied. Geen situatie is hen vreemd en door hun ruime ervaring weten ze altijd hoe te handelen. Dit maakt de rit van en naar een instelling aangenaam met onnodige prikkels en onnodig ingrijpen.

GGZ-vervoer met spoed

GGZ Vervoer is altijd op ieder moment van de dag 24/7 aan te vragen. Dit doet u zowel telefonisch als per mail. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is vervoer te plannen. Soms ontstaan er onverwachts een situatie waarbij vervoer noodzakelijk is. Ook dan helpen wij graag. GGZ-vervoer streeft ernaar na aanvraag ter plaatse te zijn om de zorg voor een cliënt over te nemen en het vervoer vorm te geven.

Met de GGZ Vervoersdienst is je cliënt vertrouwd onderweg met goede zorg.