Cliëntenvervoer

Cliëntenvervoer: Onze GGZ vervoersdienst staat voor u klaar

Bent u als GGZ-professional op zoek naar betrouwbaar en comfortabel vervoer voor uw cliënten naar hun afspraken bij de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)? Onze GGZ vervoersdienst biedt de oplossing. Wij begrijpen dat geschikt vervoer vinden voor cliënten binnen de GGZ essentieel is, en daarom bieden wij ondersteuning aan u en uw cliënten.

  • Een ziekenhuisbezoek

  • Een intakegesprek

  • Een rechtbankbezoek

  • Een begeleid familiebezoek

  • Terugkomst op de afdeling

GGZ vervoersdienst

Als gespecialiseerde vervoersdienst bieden wij een scala aan vervoersopties aan om de veiligheid en het comfort van uw cliënten tijdens hun afspraken te garanderen.

Individueel vervoer op maat

Elke cliënt heeft unieke vervoersbehoeften. Daarom verzorgen wij individueel aangepast vervoer, rekening houdend met de specifieke wensen en eisen van elke cliënt. Ons ervaren en vriendelijke chauffeursteam zorgt voor tijdige aankomst, waardoor cliënten zich volledig op hun herstel kunnen focussen.

Expertise en ervaring

Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met het vervoeren van GGZ-cliënten en zijn getraind om op een respectvolle en ondersteunende manier met hen om te gaan. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en de veiligheid van uw cliënten.

Betrouwbaarheid en stiptheid

Het is cruciaal dat uw cliënten tijdig op hun afspraken arriveren. Onze chauffeurs zijn punctueel en betrouwbaar, en zorgen dat uw cliënten op tijd zijn voor hun behandeling.

Comfort en privacy

Het comfort en de privacy van uw cliënten zijn voor ons van groot belang. Onze voertuigen zijn uitgerust met moderne voorzieningen voor een comfortabele reis, terwijl wij tegelijkertijd de privacy van uw cliënten waarborgen.

Hoe kan ik een rit boeken bij de GGZ vervoersdienst?
Een rit boeken is eenvoudig: neem telefonisch contact met ons op en een van onze medewerkers zal u door het proces begeleiden, uw wensen bespreken en een geschikte rit regelen.
Kan een cliënt een huisgenoot meenemen tijdens de rit?
Ja, cliënten kunnen een huisgenoot meenemen, afhankelijk van beschikbaarheid en ruimte in het voertuig.