In veel gevallen heeft u uitzonderlijk vervoer met begeleiding nodig voor de cliënten in uw GGZ-instelling. Vaak is het onmogelijk om hier als GGZ-medewerker bij te zijn; dit kost immers veel tijd. GGZ Vervoersdienst neemt graag uw zorgen uit handen door uw cliënten te voorzien van professionele begeleiding tijdens het uitzonderlijk vervoer tussen afdelingen of instellingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor u klaar.

GGZ vervoer Nederland Contact

Uitzonderlijk vervoer met indien gewenst een de-escalerende aanpak

Wij werken met goed opgeleide professionals die het, net als wij, van groot belang vinden om alle personen zo normaal mogelijk te vervoeren. U kiest zelf of u een of meerdere begeleiders van de GGZ Vervoersdienst inhuurt. Daarnaast is het mogelijk om voor en na het vervoer de begeleiders in te zetten om de-escalerend te werken. De-escalerend werken voorkomt het toepassen van drang en/of dwang en houdt hiermee de cliënt rustig en comfortabel. Zo wordt het uitzonderlijk vervoer met bijbehorende begeleiding door alle partijen als zo aangenaam mogelijk ervaren.

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft u binnenkort uitzonderlijk vervoer met begeleiding nodig voor een of meerdere cliënten? U maakt eenvoudig en snel een afspraak door te bellen naar 0800-1123900. Wij zijn 24/7 bereikbaar, wat betekent dat u ons ook ’s nachts of in het weekend bereikt.

Ook interessant

Vervoer naar rechtbank | Vervoer verwarde personen | Zorgvervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl