Op het moment dat u op zoek bent naar specialistisch zorgvervoer met de nadruk op een psychiatrische achtergrond, is het van groot belang dat u kunt rekenen op een betrouwbaar en passend vervoer. GGZ Vervoersdienst is een onafhankelijke vervoersdienst die alles op alles zet om personen op een veilige en normale manier te vervoeren. GGZ Vervoersdienst vervoert anderen, hoe u zelf ook vervoerd zou willen worden.

GGZ vervoer Nederland Contact

Discreet psychiatrisch zorgvervoer

Op het moment dat iemand in uw omgeving behoefte heeft aan psychische hulp, wilt u kunnen rekenen op de best mogelijk zorg. Wanneer dat betekent dat u zorgvervoer nodig hebt om bijvoorbeeld naar een instelling of ziekenhuis te gaan, kunt u rekenen op onze dienstverlening. Op een discrete manier rijden wij naar de plaats van bestemming. Dit vertaalt zich in een voertuig dat minimaal herkenbaar is en waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen voorkomen worden. Wilt u als ondersteuning mee met het psychiatrisch zorgvervoer? Dan is dat altijd mogelijk.

Wij zijn er voor iedereen die ons nodig heeft

Doordat wij speciaal Jeugdzorg Vervoer hebben, bieden wij altijd een passende oplossing in iedere situatie. Welke doelgroep onze medewerkers ook moeten vervoeren, zij zetten alles op alles om de personen in kwestie te ondersteunen en te begeleiden. Of dat nu gepland of ongepland is. Kunt u onze hulp gebruiken? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-11 23 900.

Ook interessant

Begeleid vervoer | Begeleiding uitzonderlijk vervoer | Bijzonder personenvervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl