U zoekt bijzonder en buitengewoon personenvervoer dat uw cliënten en andere personen met een psychische aandoening veilig van A naar B brengt in Nederland. Die vindt u bij GGZ Vervoersdienst. Wij verzorgen op een laagdrempelige en discrete manier alle oplossingen voor uw vraag naar bijzonder personenvervoer. Het uit handen nemen van het vervoer van personen met een GGZ- of verslavingsproblematiek geeft u zekerheid en bespaart u tijd.

GGZ vervoer Nederland Contact

Bij welke situaties is bijzonder en buitengewoon personenvervoer in Nederland geschikt?

Allereerst is het bijzonder en buitengewoon personenvervoer van GGZ Vervoersdienst geschikt voor personen met een psychische aandoening of een verslaving in Nederland. Vaak kunnen zij niet zelf hun vervoer organiseren, omdat dit bijvoorbeeld niet veilig is voor medepassagiers of omdat dit te veel van hen vraagt. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarbij zij bijzonder vervoer nodig hebben, zoals de volgende opties:

  • een ziekenhuisbezoek
  • een intakegesprek
  • een rechtbankbezoek
  • een begeleid familiebezoek
  • terugkomst op de afdeling

Gespecialiseerde begeleiding door heel Nederland

De optimistische en motiverende aanpak van onze medewerkers zorgt ervoor dat er tijdens het bijzonder personenvervoer sprake is van een veilige en normale situatie. Deze goed opgeleide professionals werken indien gewenst de-escalerend. Zo worden drang- en dwangtoepassingen voorkomen en wordt de reis door iedereen zo aangenaam mogelijk ervaren. Dit is fijn voor zowel de cliënt als de medewerkers van GGZ Vervoersdienst. U bespaart ondertussen kostbare tijd.

Altijd bereikbaar voor bijzonder vervoer

Of u nu een afspraak maakt voor in de verre toekomst of nu acuut een oplossing nodig heeft voor vervoer: onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor bijzonder en buitengewoon personenvervoer in Nederland of meer informatie ontvangen? Bel naar 0800-1123900.

Ook interessant

Exclusief vervoer | Professioneel vervoer ggz clienten | Professioneel zorgvervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl

  Samenwerking waar we trots op zijn