Professioneel zorgvervoer van GGZ Vervoersdienst brengt uw cliënten met GGZ- of verslavingsproblematiek veilig en rustig van A naar B. Hebben u en uw medewerkers het te druk op de afdeling of instelling om zelf het vervoer te realiseren? De professionele specialisten nemen alle zorgen uit handen op een rustige en passende wijze.

GGZ vervoer Nederland Contact

Voor wie is ons professioneel zorgvervoer bedoeld?

Bij GGZ Vervoersdienst richten wij ons op cliënten met psychische stoornissen en/of verslavingsproblematiek. Deze hebben vervoer nodig van en naar een instelling voor zorg van GGZ of tussen twee instellingen. Dit gebeurt door heel Nederland. Cliënten met dermate dominante ziektebeelden kunnen doorgaans niet zelf vervoer organiseren en geen gebruikmaken van reguliere taxidiensten. In sommige gevallen is het zelfs onveilig om hen met één medewerker te laten reizen. Daar is professioneel zorgvervoer de oplossing voor. Onze vakbekwame medewerkers weten precies wat ze doen en verzorgen met een optimistische en motiverende aanpak het transport. Uw cliënt blijft rustig en wordt comfortabel vervoerd.

Ook beschikbaar voor jeugd

Sinds korte tijd is er nu ook professioneel zorgvervoer voor jeugd beschikbaar. De begeleiding is hierbij aangepast op de doelgroep, zodat de passagier zich altijd zo fijn mogelijk voelt tijdens het vervoer. Jeugdigen worden een-op-een begeleid, wat als resultaat heeft dat zij direct van A naar B worden vervoerd en niet hoeven te wachten. Graag staan we tot uw dienst als het gaat om professioneel zorgvervoer voor uw cliënten. Bel naar 0800-1123900 om een afspraak te maken.

Ook interessant

Transport begeleiding | Uitzonderlijk vervoer begeleiding

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl