De begeleiding van GGZ Vervoersdienst bij uitzonderlijk vervoer van personen met een psychische aandoening of verslaving is veilig en bespaart u tijd. Als medewerker van een GGZ-instelling kost het u vaak veel tijd om passend vervoer te regelen voor uw cliënten. Het personenvervoer van GGZ Vervoersdienst helpt u en uw cliënten op weg.

GGZ vervoer Nederland Contact

Voor wie is onze begeleiding tijdens uitzonderlijk vervoer mogelijk?

U staat klaar voor cliënten en wilt het beste voor hen. U wilt dat zij ook tijdens het uitzonderlijk vervoer van en naar instellingen of na een vermissing persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen. Wij regelen dit voor u. Graag staan we tot uw dienst om vervoer en begeleiding te realiseren voor cliënten uit onze doelgroep. De cliënten voldoen aan de volgende punten:

  • Geen direct spoedeisende somatische noodzaak hebben.
  • Te veel last hebben van hun ziektebeeld om zelf vervoer te organiseren.
  • Een dermate dominant ziektebeeld hebben dat zij door professionals begeleid moeten worden en niet uit de voeten kunnen met een reguliere taxidienst.

24/7 bereikbaar

De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar en staan u graag te woord bij al uw vragen. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u een oplossing nodig voor acuut en uitzonderlijk vervoer met begeleiding? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0800-1123900.

Ook interessant

Bijzonder personenvervoer | Exclusief vervoer | Professioneel vervoer ggz clienten

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl