Met professioneel vervoer voor GGZ cliënten kiest u voor de best mogelijke oplossing in de situatie waarin uw omgeving zich verkeerd. GGZ Vervoersdienst zorgt er op een veilige en betrouwbare manier voor dat diegene met een psychiatrische achtergrond op een waardige en normale manier vervoerd worden. Kies voor specialistische begeleiding en kies voor een zorgvervoer met empathie.

Professioneel vervoer GGZ cliënten: dit kunt u verwachten

Soms kan het écht niet anders en is professioneel vervoer van GGZ cliënten niet te vermijden. In die gevallen staan onze specialisten voor u klaar. Doordat onze voertuigen minimaal herkenbaar zijn en er geen gebruik wordt gemaakt van dwang- en drangmaatregelen, zorgen wij altijd voor veilig en normaal zorgvervoer. Wat voor doelgroep dan ook. Ook tijdens Jeugdzorg Vervoer doen onze twee ervaren begeleiders er alles aan om het vervoer naar een instelling of ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is het voordeel wanneer u kiest voor professioneel vervoer van GGZ cliënten.

U kunt ons altijd bereiken

Doordat u ons 24/7 kunt bereiken, maakt u zowel gepland als ongepland gebruik van onze diensten. Wist u dat ons team tijdens én na het vervoer zorgt voor professioneel vervoer van GGZ cliënten? Op die manier doen de begeleiders er alles aan te zorgen voor een normaal mogelijk vervoer. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op via 088-11 23 900 en laat ons weten op welke manier wij u mogen helpen.

Ook interessant

Professioneel zorgvervoer | Transport begeleiding

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl