Forensisch zorgvervoer is een passende oplossing voor wanneer u uw cliënten veilig van A naar B wilt vervoeren. De gespecialiseerde medewerkers van GGZ Vervoersdienst weten precies hoe zij de cliënten zo normaal mogelijk kunnen vervoeren: fijn voor zowel cliënt als medewerkers. Door het forensisch zorgvervoer uit te besteden, kunt u uw kostbare tijd gebruiken voor werkzaamheden bij uw instelling of afdeling.

Forensisch zorgvervoer

Rustig en passend forensisch zorgvervoer voor uw cliënten

Als uw cliënten in hoge mate te maken hebben met GGZ-problematiek, is de kans groot dat zij zich niet veilig van A naar B kunnen verplaatsen. Toch zijn er veel situaties waarbij dit nodig is, zoals:

  • Ziekenhuisbezoeken
  • Rechtbankbezoeken
  • Begeleide familiebezoeken
  • Intakegesprekken
  • Terugkomst op de afdeling na bijvoorbeeld een vermissing

Om dit vervoer van de instelling naar het bezoek en weer terug zo aangenaam mogelijk te maken voor alle partijen, zijn onze medewerkers gespecialiseerd in onder andere forensisch zorgvervoer. Hierdoor weten zij precies hoe te reageren op alle situaties. De basis ligt bij een motiverende en optimistische aanpak tijdens het vervoer, zodat er een veilige en normale situatie wordt gecreëerd waarbij de cliënt zich zo rustig en comfortabel mogelijk voelt.

Vervoer door heel Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om het forensisch zorgvervoer van uw cliënten door heel Nederland op ons te nemen. U belt naar 0800-1123900 om een afspraak te maken of meer informatie in te winnen.

Ook interessant

professioneel zorgvervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl