Exclusief vervoer van GGZ Vervoersdienst brengt uw cliënten met GGZ- of verslavingsproblematiek veilig van A naar B. Of het nu gaat om een ziekenhuisbezoek, thuiskomst na een vermissing of een andere transportkwestie: de gespecialiseerde medewerkers zorgen er altijd voor dat er sprake is van een normale en veilige situatie waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen.

Wanneer is exclusief vervoer een uitkomst?

Bent u een GGZ-medewerker en regelt u vaak het vervoer voor uw cliënten, om hen vervolgens hierbij te begeleiden? Dan zal u het eens zijn met het feit dat dit veel tijd kost. Daarom is het nu mogelijk om exclusief vervoer uit te besteden, zodat u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden. Ondertussen bent u verzekerd dat uw cliënten op een rustige en passende manier op hun bestemming arriveren. Niet iedereen komt in aanmerking voor ons exclusief vervoer, onze doelgroep bestaat onder andere uit:

  • Cliënten met een dermate dominant ziektebeeld dat het onverantwoord is om de cliënt met één medewerker te laten reizen
  • Cliënten die geen beroep kunnen doen op ondersteuning vanuit de hulpverlening
  • Cliënten die te veel last hebben van hun ziektebeeld om zelf vervoer te organiseren

Voor iedere situatie een oplossing

Waar uw cliënt ook naartoe moet, onze gespecialiseerde medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Onze goede bereikbaarheid met snelle inzet zorgt ervoor dat uw cliënten nooit meer onnodig lang hoeven te wachten op vervoer, bij bijvoorbeeld een politiebureau. Indien gewenst werken wij ook de-escalerend. Wilt u meer informatie of exclusief vervoer aanvragen? Bel naar 0800-1123900.

Ook interessant

Professioneel vervoer ggz clienten | Professioneel zorgvervoer

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl