Vacature kwaliteitsmedewerker GGZV

Krijg jij energie van zelfstandig aan de slag gaan? Ben je proactief en kan jij goed overzicht bewaren? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn. Als kwaliteitsmedewerker bij GGZ Vervoersdienst heb je gevarieerd en afwisselend werk. De ene dag ben je bezig met het monitoren van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en de andere dag ben je bezig met het operationeel maken van een pilot uit een project. Er is volop ruimte om te pionieren en te bouwen aan de invulling van je functie. GGZ Vervoersdienst biedt kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als onderdeel van goede herstelgerichte zorg die begint op weg naar de instelling.

Wat ga je doen als Kwaliteitsmedewerker bij GGZV?
Zoals aangegeven kan je bouwen aan de invulling van je functie. Als Kwaliteitsmedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken en bewaken van beleid, werkinstructies, regelingen en handboeken. Daarnaast deel je deze met de begeleiders. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van de kwartaal- en jaarrapportages en het voorbereiden van de externe- en interne audits. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de PDCA-cyclus. Daarnaast ben je projectleider voor meerdere interne projecten op het gebied van kwaliteit en (informatie)veiligheid.

De uitvoering van deze taken is veelal zelfstandig. Je hebt korte lijntjes met de directeuren en werkt nauw samen met hen. Daarnaast sta je in contact met begeleiders.

Waar ga je dit doen?
Je komt te werken voor GGZ Vervoersdienst. Bij GGZ Vervoersdienst streven we naar de-escalerend en normaliserend vervoer binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Inmiddels 11 jaar geleden raaktende oprichters geïnspireerd door de behoefte aan passend vervoer voor cliënten met een complexe zorgvraag. In de loop der jaren heeft GGZV veel samengewerkt met gemeenten, politie en verschillende GGZ- en jeugdzorginstellingen.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het werken met kwaliteitssystemen en de PDCA-cyclus.
 • Affiniteit m.b.t. vervoerssituaties.
 • Affiniteit met ICT-systemen.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 16-20 uur per week.
 • De ruimte om je werk flexibel in te delen.
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een afwisselende functie in een dynamisch, enthousiast en ambitieus team.
 • Je werkt vanuit onze locatie in Arnhem.

Hoe ziet de vervolgprocedure eruit?
Het eerste gesprek is met het recruitment team (of HR-medewerker).
Hierna volgt een vervolggesprek met de interim kwaliteitsmedewerker en de directeur.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en wil jij als kwaliteitsmedewerker voor GGZ Vervoersdienst aan de slag gaan?
Stuur dan je cv en motivatie naar info@ggzv.nl of neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 11 23 900. We maken graag kennis met je! Wat goed om te weten is dat wij snel schakelen en de procedure sluiten zodra wij de ideale kwaliteitsmedewerker hebben gevonden.