Van 16 tot en met 18 september 2022 vindt de Social Run weer plaats. Net als vorig jaar ondersteunen we ook dit jaar stichting Social Run . Het team van Altrecht en Yulius kunnen wederom op onze steun rekenen. De luxe bussen van GGZ Vervoersdienst worden tijdens de social run ingezet om de teams te vervoeren.

Wat is de Socialrun?

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september. Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en vier begeleidende fietsers. Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen.

Stichting Socialrun is verantwoordelijk voor de werving van teams, de brede promotie van het event Socialrun, de algehele logistieke organisatie en het uitzetten van opgehaalde sponsorgelden bij relevante projecten. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.