Naasten

Heeft u een familielid, vriend of kennis die te maken heeft met GGZ- of verslavingsproblematiek? Deze indicaties zijn voor de cliënt een uitdaging, maar kunnen ook voor naasten ingrijpend zijn. U kent de desbetreffende cliënt vaak goed en bent betrokken bij het traject wat hij of zij doorloopt.
GGZ Vervoersdienst ontzorgt de GGZ-instelling en u graag in het vervoeren van de cliënt van locatie naar locatie. Soms is het voor de cliënt lastig of niet mogelijk om zelfstandig te reizen en dat begrijpen wij. Er is begeleiding nodig door gekwalificeerde professionals die de cliënt op de juiste wijze kunnen ondersteunen, zodat hij of zij op een prettige en veilige wijze kan reizen.

Wie zijn wij?

GGZ Vervoersdienst is een onafhankelijke, ‘normaliserende’ vervoersdienst, gespecialiseerd in het begeleiden en vervoeren van mensen die te maken hebben met GGZ- of verslavingsproblematiek. Wij werken met vakkundige en ervaren professionals die de situatie van de cliënten begrijpen, de-escalerend te werk gaan en het belangrijk vinden om de cliënten op een fijne, veilige manier te vervoeren. Voor u als naaste is het wel zo fijn te weten dat wij elke cliënt met de grootste zorg benaderen en behandelen.

Wij brengen de rust weer terug

We zien dat kwetsbare doelgroepen doorgaans gevoelens van angst en onrust ervaren in stressvolle situaties. Situaties waar zij op dat moment even geen grip op hebben. Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind om met verschillende soorten cliënten, in verschillende situaties om te kunnen gaan. Wij gaan herkennen escalerende signalen snel en hanteren een motiverende, optimistische aanpak. Soms betekent dit dat we met de cliënt moeten praten, soms moeten we vooral naar de cliënt luisteren en soms moeten we er gewoon even voor de cliënt zijn.

Wij gebruiken onopvallende, witte busjes om de cliënt te vervoeren

Wij kiezen er heel bewust voor om de cliënten te vervoeren in onopvallende, witte busjes met minimale herkenbaarheid. De busjes zijn betrouwbaar en verantwoord ingericht, zodat de cliënt veilig van locatie naar locatie vervoerd kan worden.

Wij staan elke dag, 24 uur per dag, klaar om de cliënt te vervoeren

GGZ Vervoersdienst is gevestigd op verschillende locaties door heel het land. Zo kunnen we in bijna alle gevallen binnen één uur op locatie aanwezig zijn.