Van ziekenhuis tot aan GGZ – instelling en tot aan beoordelingslocatie. Op een dagelijkse basis wordt van personen die de wereld om zich geen even niet goed begrijpen gevraagd om zich te bewegen van de ene locatie naar de andere locatie.

GGZ Vervoersdienst is gespecialiseerd in het vervoeren en begeleiden van mensen die kampen met GGZ- en/of verslavingsproblemen. De gekwalificeerde professionals zorgen ervoor dat de cliënten op een veilige, prettige manier worden vervoerd van A naar B.

‘Bij GGZ Vervoersdienst begrijpen we hoe belangrijk het is om deze kwetsbare doelgroepen op de juiste wijze te begeleiden’.

Doorgaans ervaren kwetsbare doelgroepen gevoelens van angst en onrust in stressvolle situaties. Situaties waar zij op dat moment weinig tot geen grip op hebben. Des te belangrijker is het voor onze professionals om zorgvuldig en de-escalerend te werk te gaan. Elke medewerker is opgeleid en getraind om met alle cliëntcategorieën om te gaan. De focus ligt op een zo veilig mogelijke begeleiding waarin rust wordt gewaarborgd. ‘Soms betekent dit dat we veel moeten praten, soms moeten wij vooral luisteren, en in sommige gevallen moeten we er gewoon zijn’.

‘Wij kiezen bewust voor het gebruik van onopvallende, witte busjes om stigmatisering tegen te gaan’.

Een knalgele auto met strepen en/of lichten. De ervaring leert dat mensen alleen door het zien van zo’n opvallend voertuig al geïntimideerd raken en angstig worden. Daarom kiezen wij zeer bewust voor onopvallende, witte busjes met een minimale herkenbaarheid. De busjes zijn volledig veilig en verantwoord ingericht, zodat zowel de cliënt als de bestuurder zonder risico’s over de weg kan.

‘Wij rijden elke dag, 24 uur door heel het land en zijn binnen één uur op locatie’.

GGZ Vervoersdienst is gevestigd op verschillende locaties verspreid over het land. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met een aanrijdtijd van één uur in vrijwel heel Nederland. Omdat situaties waarin kwetsbare cliënten vervoerd moeten worden zich niet beperken tot ochtenden en middagen, biedt GGZ Vervoersdienst een 24/7 service aan, 365 dagen in het jaar. De professionals staan op elk moment paraat en helpen graag.

Heb je vragen over GGZ Vervoersdienst of wil je doorpraten over de mogelijkheden?
We staan je graag te woord!

088 – 11 23 900