GGZ vervoer door heel Nederland

GGZVervoer vervoert al jarenlang cliënten waarbij sprake is van een psychische beperking. Het vervoer van een GGZ instelling naar een andere locatie dient zorgvuldig en veilig te gebeuren. Het vervoeren van cliënten wordt ook wel GGZ vervoer genoemd. GGZ vervoersdienst uit Arnhem is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervoer van cliënten. Onze nieuwe en luxe uitgeruste vervoersmiddelen zijn altijd bemand door professionele begeleiders die ruime ervaring hebben in het begeleiden en helpen van cliënten met een zorgvraag.

GGZ vervoersdienst is er voor u!

Bent u werkzaam bij een zorginstelling en heeft u een vraag met betrekking tot het vervoeren van cliënten van en naar de instelling? Dan bent u bij GGZ vervoersdienst aan het juiste adres. Gegarandeerd professioneel vervoer! Onze medewerkers zijn allemaal werkzaam geweest als zorgverlener en weten als geen ander hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Cliënten worden vervoerd in luxe uitgeruste auto’s die speciaal ingericht zijn voor deze doelgroep. Onze begeleiders stellen de cliënt op zijn/haar gemak en maken de rit van en naar instelling aangenaam.

GGZ vervoer met spoed

Het vervoer van een cliënt is vaak ruim van te voren bekend en wordt door onze afdeling planning vastgelegd en staat het vervoer op het juiste moment klaar om de cliënt op te halen en weer terug te brengen. Het komt ook regelmatig voor dat er een calamiteit is waardoor er acuut vervoer plaats moet vinden. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar! Onze dienstverlening loopt 24 dagen per week en 7 dagen per week door. Zo bent u er altijd zeker van dat u op elk moment gebruik kunt maken van onze vervoersdienst.