COVID 19 en GGZ Vervoer

Naast ons reguliere vervoer, vervoeren wij op dit moment ook patiënten en jeugdigen binnen de psychiatrie, gesloten jeugdzorg en gehandicaptenzorg met een COVID -19 besmetting of met een vermoeden daarvan.  Wij vervoeren de cliënt ten alle tijden zittend en maken gebruik van maximaal beschermende maatregelen om het vervoer veilig te laten verlopen. GGZVervoersdienst heeft hier afspraken over gemaakt met de lokale GGD. U kunt dan denken aan PFR-P2 mondkapjes, overalls, en handschoenen.

Vervoer en begeleiding;

  • Begeleiding op het terrein. Internklinisch
  • Begeleiding naar een speciaal ingerichte quarantaine locatie voor uw organisatie. Intraklinisch

Wanneer u vervoer wilt organiseren en benieuwd bent of GGZVervoersdienst wat voor u en uw cliënt kan betekenen neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen dan in gezamenlijkheid bekijken wat er mogelijk is

Bijzonder vervoer toegankelijk, laagdrempelig en discreet

Jeugdzorg Vervoer is een onafhankelijke vervoersdienst die een oplossing biedt in betrouwbaar en passend vervoer voor jeugdigen. Door de inzet en begeleiding van twee ervaren, neutrale begeleiders, is Jeugdzorg Vervoer in staat om bijzonder vervoer toegankelijker en laagdrempeliger te maken voor de doelgroep. Alle medewerkers van Jeugdzorg Vervoer zijn ervaren professionals in de jeugdhulpverlening.

Altijd een veilige en normale situatie

Door de normaliserende en de-escalerende aanpak van onze medewerkers wordt al tijdens het begeleidend zorgvervoer gezorgd voor een veilige en normale situatie, waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen. Indien het voor de jeugdige van meerwaarde is dat er belangrijke derden, zoals bijvoorbeeld familie, een eigen begeleider of anderszins meerijdt, is dit altijd mogelijk.

Discreet vervoer

Het vervoer wordt verzorgd in een Volkswagen Multivan met minimale herkenbare opdruk. Het voertuig is waar mogelijk voorzien van getint glas om de privacy te waarborgen. Daarnaast is het voertuig zo ingericht, dat de veiligheid van alle betrokkenen gegarandeerd kan worden. De begeleiders zijn casual gekleed, waardoor zij zo neutraal mogelijk ogen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel voor direct contact naar 088-1123900