Cliënten

Kampt u met een GGZ- of verslavingsindicatie en heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, GGZ- instelling of beoordelingslocatie? Soms is het lastig of niet mogelijk om zelfstandig te reizen en dat begrijpen wij. Er is begeleiding nodig door goede professionals die u op de juiste wijze kunnen ondersteunen, zodat u op een prettige en veilige manier kunt reizen van locatie naar locatie. Onze professionals zijn gekwalificeerd om te werken binnen een gesloten jeugdzorg of volwassen psychiatrie. Het vervoer kan door uw begeleider of instelling worden aangevraagd bij GGZ Vervoersdienst.

Wie zijn wij?

GGZ Vervoersdienst is een onafhankelijke, ‘normaliserende’ vervoersdienst, gespecialiseerd in het begeleiden en vervoeren van mensen die te maken hebben met GGZ- of verslavingsproblematiek. Wij werken met vakkundige en ervaren professionals die uw situatie begrijpen en het belangrijk vinden om u op een fijne, veilige manier te vervoeren.

Wij brengen de rust weer terug

We zien dat kwetsbare doelgroepen doorgaans gevoelens van angst en onrust ervaren in stressvolle situaties. Situaties waar u op dat moment even geen grip op hebt. Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind om met verschillende soorten cliënten, in verschillende situaties om te kunnen gaan. Soms betekent dit dat we met u moeten praten, soms moeten we vooral naar u luisteren en soms moeten we er gewoon even voor u zijn.

Wij gebruiken onopvallende, witte busjes om u te vervoeren

Wij kiezen er heel bewust voor om u te vervoeren in onopvallende, witte busjes met minimale herkenbaarheid. De busjes zijn betrouwbaar en verantwoord ingericht, zodat u veilig van locatie naar locatie vervoerd kunt worden.

Wij staan elke dag, 24 uur per dag, klaar om u te vervoeren.

GGZ Vervoersdienst is gevestigd op verschillende locaties door heel het land. Zo kunnen we in bijna alle gevallen binnen één uur bij u aanwezig zijn.