GGZ Vervoersdienst is continu in beweging. Tijdens de Socialrun van dit jaar ondersteunen we drie deelnemende teams. Het vervoeren van de teams wordt verzorgd met voertuigen die GGZ Vervoersdienst beschikbaar stelt. Elke team heeft de beschikking over een eigen voertuig.

Wat is de Socialrun?

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september. Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en vier begeleidende fietsers. Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen.

Stichting Socialrun is verantwoordelijk voor de werving van teams, de brede promotie van het event Socialrun, de algehele logistieke organisatie en het uitzetten van opgehaalde sponsorgelden bij relevante projecten. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.