hartje

De GGZ Vervoersdienst biedt kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als onderdeel van goede herstel gerichte zorg die begint op weg naar de instelling.

zonmw-logo-og

Honorering aanvraag Noord-, Midden- en Zuid-Limburg

14 maart 2018

ggzv-zorginkoop

Zorginkoop verdringt wensen van patiënten

4 oktober 2017

Skiper publiceert het stuk van Phillip van de poel. Het van ochtend gepubliceerde stuk op skiper sluit naadloos aan op de visie van GGZVervoersdienst betreffende passende zorg in het belang van de cliënt.

ggzv-noodfonds

Ook wij komen in actie voor Sint Maarten.

4 oktober 2017

Graag stellen wij aan u voor : Naeem Juliana, arts in opleiding tot psychiater bij Altrecht. Hij heeft 2.5 jaar opleiding achter de rug en nog 2 jaar te gaan. Hij heeft tot z’n zeventiende op Sint Maarten gewoond en is in 2014 voor en klein jaar terug gekeerd voor z’n eerste baan als basisarts. […]

ggzv-triage

Triage en introductie vervoersalternatieven

4 oktober 2017

Op dit moment draaien in het land verschillende Pilots om het vervoer vorm te geven. Zo is recent een speciale subsidieoproep opengesteld. Mooie voorbeelden van vernieuwing zijn de psycholance in Amsterdam en een piloot van RAV Noord-Holland Noord en GGZ NHN met de zogeheten ‘diligence’.

ggzv-socialrun

Sponsoring Social Run

4 oktober 2017

Zoals elk jaar sponsoren GGZVervoersdienst en Ammi-zorg een willigkeurig team tijdens de Social Run.

GGZV-Locatie-utrecht

Maar wie betaalt het GGZ vervoer?

9 juni 2017

De GGZ Vervoersdienst maakt gebruik van goed opgeleide professionals die het van groot belang vinden mensen zo normaal mogelijk te vervoeren dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg.

GGZV Locatie utrecht

Nieuwe GGZV locatie in Utrecht

7 juni 2017

Afgelopen week hebben wij onze nieuwe vestiging geopend aan de Winthontlaan 200 te Utrecht.  

Untitled-1

Gemeenten: Politie moet verwarde personen blijven vervoeren

2 mei 2017

De burgemeesters van de 32 middelgrote steden hekelen de beslissing van de politie te stoppen met het vervoer van verwarden. ‘De politie gaat soms ook over zorgvragen.’

ggzv

Utrecht start pilot ‘vervoer op maat’ voor personen met verward gedrag

19 april 2017

De regio Midden-West Utrecht start vanaf 1 mei een pilot met een nieuwe vorm van het vervoeren van mensen met acute psychiatrische problemen. Er wordt gebruik gemaakt van auto’s van de GGZ Vervoersdienst, waarin een patiënt samen met één of twee begeleiders achterin plaats neemt.

nieuwsbericht2

Voorjaarscongress Nvvp 2017

24 maart 2017

5 jaar geleden werd er raar opgekeken als er werd gesproken over het feit dat vervoer voor een cliënt ook anders ingezet kan worden. Psychiaters en behandelaars wisten niet anders dan dat een ambulance dit deed.

  • Categorieën
  • 2014 © GGZ Vervoersdienst | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden