hartje

De GGZ Vervoersdienst biedt kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als onderdeel van goede herstel gerichte zorg die begint op weg naar de instelling.

GGZV-Locatie-utrecht

Maar wie betaalt het GGZ vervoer?

9 juni 2017

De GGZ Vervoersdienst maakt gebruik van goed opgeleide professionals die het van groot belang vinden mensen zo normaal mogelijk te vervoeren dit draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg.

GGZV Locatie utrecht

Nieuwe GGZV locatie in Utrecht

7 juni 2017

Afgelopen week hebben wij onze nieuwe vestiging geopend aan de Winthontlaan 200 te Utrecht.  

Untitled-1

Gemeenten: Politie moet verwarde personen blijven vervoeren

2 mei 2017

De burgemeesters van de 32 middelgrote steden hekelen de beslissing van de politie te stoppen met het vervoer van verwarden. ‘De politie gaat soms ook over zorgvragen.’

ggzv

Utrecht start pilot ‘vervoer op maat’ voor personen met verward gedrag

19 april 2017

De regio Midden-West Utrecht start vanaf 1 mei een pilot met een nieuwe vorm van het vervoeren van mensen met acute psychiatrische problemen. Er wordt gebruik gemaakt van auto’s van de GGZ Vervoersdienst, waarin een patiënt samen met één of twee begeleiders achterin plaats neemt.

nieuwsbericht2

Voorjaarscongress Nvvp 2017

24 maart 2017

5 jaar geleden werd er raar opgekeken als er werd gesproken over het feit dat vervoer voor een cliënt ook anders ingezet kan worden. Psychiaters en behandelaars wisten niet anders dan dat een ambulance dit deed.

nieuwsbericht2

Bouwsteen 7. Passend vervoer

16 december 2016

Volg de laatste ontwikkelingen omtrent vervoer en de mogelijkheden op de voet. We houden u graag op de hoogte. Ook uw cliënten verdienen de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van alternatief vervoer. GGZVervoersdienst bestaat intussen 5 jaar en is hierin gekozen als best practices door het SIRM.

nieuwsbericht1

GGZVervoersdienst op het ontwikkelplein

13 december 2016

GGZVervoersdienst was aanwezig op het ontwikkelplein melding, beoordeling en passend vervoer. Aan de interactieve gesprektafels hebben wij de nodige casuïstiek besproken en het alternatief vervoer weer onder de aandacht gebracht.

post-ggz-beurs

Samen Beter, Beter Samen

22 maart 2016

Van 30 maart t/m 1 april a.s. staat het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging van Psychiaters gepland. Net als andere jaren zal dat plaatsvinden in het MECC in Maastricht. Vorig jaar hebben wij de bezoekers kennis laten maken met één van onze voertuigen. Wij staan voor normaliserend en de-escalerend vervoer. De reacties waren zeer positief, […]

nefco3-1024x290

Onduidelijkheid rondom de indicatiestelling voor GGZ Vervoersdienst

10 november 2015

Er hebben ons de laatste tijd geluiden bereikt, dat er onduidelijkheid is ontstaan over de diensten die wij aanbieden. Wij willen u daar graag duidelijkheid over geven. Een aantal maanden geleden is er een melding gedaan bij de inspectie van de gezondheidszorg betreffende een rit, die door ons is uitgevoerd. In verband met de privacy […]

image-cropped

Een andere naam passend bij cliënten

27 oktober 2015

De GGZ Vervoersdienst heeft ervaring opgedaan binnen het vervoer van cliënten binnen de zorg in Nederland. Dit is een enorme verbetering op het bestaande aanbod. Wij vinden echter, dat het aanbod voor de jeugdigen beter zou kunnen. Gezien de aankomende veranderingen rondom het vervoer binnen de jeugdwet hebben wij onze diensten uitgebreid.

  • Categorieën
  • 2014 © GGZ Vervoersdienst | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Realisatie Maasfactor